Just let it go sometimes.

Jahopp då var denna helgen strax förbi. Har hunnit med himlans mycket. Har haft pappan på besök. Vi har vandrat, ätit svingod mat på Supper, svingod frukostbuffé på bageriet och lite allmän sightseeing. Har också hunnit med att jobba lite. Tjarå
 
 
 
 

Det blir vår och det blir sommar, men här vilar en förbannelse av höst.


De skrattar åt misären för den har de sett förut

Tycker om den här människan så himla mycket.


Jag säger kom, allt är förlåtet, dom snackar bara strunt.

Hola que tal muy bien gracias y tu???
Här sitter vi och plöggar. Himla skoj.  Har cirka 500 uppgifter att göra nu när jag lämnat mitt sjukbo och hasat mig ner till klassrummet. Menmennnn. I helgen kommer pappa förresten. Ska bli kuuuul. Längtar hem nå fasligt för övrigt. Bara 23 dagar kvar!!!!
 
 
Vi hörs

Lika ren som ett barns ögon, lika skitig som marken på en tågstation.

Tjänare. Här är bara regn och rusk. Samtidigt som mamma hela tiden smsar om hur bra de har det i NY. Ajaaaa det är ju kul för dem. I det senaste så har jag påbörjat ett projektarbete med min polare Michelle, shoppat loss i östersund, jobbat litta och sett mina vänner hitta nya bekantskaper så att säga. Lite sånt. Bilder kommer här:
 



PUSS!!
 
 

Save my soul.




Har kanske världens längsta arm??? Sitter i skolan och pluggar litta. Vi har för kanske första gången plugg att göra? Hahaaa så ovant. Brukar va typ en grej i veckan på denna skolan, nu ba INLÄMNING VARJE DAG!! Man känner att man lever hehe. Nej nu ska jag fortsätta på Hannas underbara resa över Uppsala. Den ni.
Tjing

Kreta 2012

Känner att Kreta behöver ett alldeles eget inlägg pga hur bra som helst. Vi bara mådde och ROADE oss. Så galet bra resa och så himla fina vänner jag har. Ojojoj. Och här kommer en bild jag snott av Johansson. (mamma kolla bort nu om du inte vill se massa tok)
 

SOMMAR 2012

Tjenare. Sommaren gled förbi och här var det himla tyst hörrni. Sommaren var mestadels fin. Den bjöd på bland annat london, festival, loppis, litelite jobb, fina vänner och kreta (!!). Lite bilder på kalaset;
 
Lite så såg den ut. Nu är jag i åre och går i TREAN?? Så knäppt, men kul är det.
 
På återseende
 

RSS 2.0