du får göra som du vill, men aldrig förråda den som bryr sig.

Här har det varit tyst ett bra tag påpekade mamma igår, så då får jag väl ta och skriva lite. Här är det slask. I åre. I februari. Känns som att någon skojar med oss. Men förhoppningsvis ordnar det till sig snart. Jaha vad har jag gjort sen sist då? Jo, jag har serverat på ett bröllop, bakat semlor, åkt skidor och haft finbesök av Calle. Just nu sitter jag och letar resor till i sommar då jag och mina bästa ska dra iväg en vecka. Längtar så. Längtar för övrigt hem lite grann också, men imorgon kommer pappa upp och sen åker jag hem snart också. Fint de.







Endast vecka 8 och 9 kan göra såhär med Åre. Men jag är inte bitter.
Hejdå.

Thursday, I don't care about you.

Saknar. Saknar inte alls. Saknar jättemycket. Saknar ingen. Saknar det mesta. Förvirrad var ordet. Ikväll ska jag, Gurra och Michelle hämta hem pizza från Liten Krog. Känns ungefär hur värt och bra som helst en sån här dag.




You better hold on, so many things I need to say to you.

Veckan hemma var bra. Hann med cupido, bio, ungdomskväll, italiensk afton med Melina, pizza och Romeo och Julia på stadsteatern. Även farmors begravning. Den var väldigt fin. Sen blev det släktmiddag hos farfar och en fika med mina fina innan jag åkte tillbaka till Åre. Bra vecka.











Jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Hej. I fredags var jag i Östersund med mig själv. Det var kul faktiskt. Mamma bjöd på lunch på distans, det var gott. På kvällen gick vi upp till Ida. Där var det roligt. Sen har det inte hänt något alls i princip i helgen. Ska röntga om armen imorgon och sen förhoppningsvis åka hem. Blir fint.







Tjarå


Berätta för mig om det är sant att din hud är doppad i honung.

HEJ! Idag har jag sysselsatt mig ganska så bra. Har tvättat, städat, handlat, lagat finfrukost, pluggat och duschat ( vilket är ett projekt). Snart ska jag och Michelle baka kladdkaka. Blir lycklig endast av tanken. Har inte ens ätit kladdkaka i år??!!! Inte helt ok. Och imorgon ska jag till Östersund själv (!!!!!) eftersom min usla vän Michelle inte lyckades få ledigt. Hon borde skämmas. Men oj vad kul jag ska ha där. Lovar. Nu kommer de allra finaste bilder jag har på na:










Nu ska jag dra na till Ica. Hon kommer förmodligen ramla. Hejdå

Until I feared I would lose it I never loved to read. One does not love breathing.

Hej! Förra veckan hade jag praktik på Twins och så skulle det fortsätta. Meeen sen råkade jag ramla i backen och har nu höger arm gipsad. Hemskt kul och praktiskt osv. Men men. Det händer alltså inte mycket i mitt liv. Försöker få med mig någon till östersund, men det går trögt. Fick förresten brev från mina fina vänner igår. Blev så himmelens glad. Nu lite bilder:








RSS 2.0