Nu är det lika långt till stjärnorna, som stjärnorna till dig.

Igååååår var jag i hufvudstaden och tog Gurras stora second hand-oskuld. Hon var helt lyrisk så man kan nog säga att jag lyckades. Vi irrade runt och hade det himla fint. Såg ut såhär:
 
 
 
Heido

I'm sorry, but you remind me of something sad.

Hallå. Har praktiserat i en hel vecka och det är himla kul. Så nöjd över det. I övrigt har jag nu en veckas lov innan jag återigen tar lillpendeln till stöckhölm vareviga dag. Denna lovvecka skall jag bara göra massa roliga saker. Typ mysa runt på Söder bland all second hand med Gurra. Ska också gå och få massage, vilket var en av mina presenter. HUR bra?! Aja hejdå.
 
 

I leave you 'cause I don't care

Hallå.
Här händer det grejer må ni tro. Lämnar in de sista uppgifterna och gör de sista proven nu i dagarna. Började nyss packa lilla väskan. På fredag bär det nämligen av. Mot hemstaden. Ska göra 8 veckors praktik på en restaurang i hufvudstaden. Ska bli såsåså kul! Idag hade vi lite hejdå-fika och jag och Ida bakade kanske historiens godaste tårta (!!). Såg ut såhär: 
 
 
Tjarå

Den förvandlar varje amorpil till krut.

 
Hej. Såhär pigg och alert är jag idag. Snön härjar i Åre och helst vill jag inte röra mig en meter. MEN man får ju inte alltid som man vill, utan jag ska iväg till Tessan nu och plugga. Lucky me!!!

 Vi hörs.

My pride will keep me company and you just gave yours all away

Hola. Idag har varit en produktiv, men bra dag. Har bland annat pluggat och klippt mä. Rätt nöjd va. Himla mycke att hålla koll på nu, men det ska nog gå bra. Är ju superwoman. 11 dagar. Sen blir det lugnt. Då ska jag bara MÅ och ta emot massa gåvor pga fyller 18!!!!!!!! FÖRSTÅ vad kul. Ojoj. Nej nu ska jag fortsätta stå i, dvs säga hej till husmor och kolla på tv hos Gurra. Tjarå
 
 
 

I thought I knew myself, somehow you know me more.

 
Hallå. Mitt liv i det senaste har bestått av läkarbesök och massa sängliggande. Så jäkla tråkigt. Längtar hem gör jag också, tokigt mycket. 12. dagar. kvar.

RSS 2.0